Ga jij op vakantie naar een derde wereld land? Dan is deze post voor jou! Lees hier toffe tips die gegarandeerd een aanvulling zijn op jouw vakantie! Van must-do dingen tot thee bedrukken om uit te delen aan de lokale bevolking!

Thee bedrukken: maar eerst even het begin

thee bedrukken
thee bedrukken

Je zal wel denken, thee bedrukken? Jazeker! Maar laten we eens bij het begin beginnen. Als je wel eens als toerist in een derde wereld land bent geweest, dan herinner je vast wel de groep kinderen die naast de auto rennen in de hoop om spullen te krijgen. Vaak willen zij speelgoed zoals potloden, kleurplaten en andere dingen hebben. Dit is dan ook erg leuk om te geven. Vooral aangezien zij er erg blij van worden! Nog een tip is het weggeven van tandpasta en tandenborstels. De kinderen vinden het fijn om zoiets nuttigs te krijgen en het geeft jezelf natuurlijk een goed gevoel!

Op na thee bedrukken!

Thee is een echt Hollands iets. Natuurlijk zijn er meer landen die om de thee bekend staan, maar dit maakt natuurlijk niets uit. En je kan de thee bedrukken met een echte Hollandse boodschap! Zet hier wel even de Engelse vertaling bij natuurlijk. Thee bedrukken en weggeven is niet super geschikt voor kinderen, zij willen liever snoep! Maar voor volwassenen is het perfect! Maar wat is dan wel perfect voor kinderen?

Pepermunt bedrukken!

pepermunt bedrukken
pepermunt bedrukken

Dat is pepermunt bedrukken natuurlijk! Een echt traditioneel Nederlands snoepje. En zorg dan ook voor een kindvriendelijke bedrukking. Gebruik geen moeilijke woorden en lange zinnen, hou het kort en krachtig! Je kan zelfs een groot deel van het verhaal in de vorm van striptekeningen doen. Dit maakt het pepermunt bedrukken bovendien erg leuk voor de kinderen! En voeg dit aan met een zeer korte zin of enkele woorden. Zowel in het Engels als het Nederlands. Zodat zij het begrijpen en ook kunnen stoeien met het uitspreken van de Nederlandse woorden. Pepermunt bedrukken maar dus!

Thee bedrukken en nog meer: tips voor jouw vakantie!