Thee bedrukken als must-have om mee te nemen op zakenreis. Als je aan puur Nederlandse thee denkt, dan denk je ongetwijfeld aan thee gemaakt van kruiden uit Indonesië. Thee is immers lastig te kweken in Nederland zonder dit in een kas te doen. Thee importeren is goedkoper en dit gebeurd dan ook vaak.

thee bedrukken
thee bedrukken

Vervolgens wordt de thee ergens heen gesteurd om verwerkt te worden. Na het verpakken kan je de op smaak gemaakte zakjes thee kopen in de supermarkt! Je zal wel denken, thee meenemen op zakenreis naar Azië? De plek waar de thee vandaan komt? Wat heeft dit dan voor toegevoegde waarde?

Thee bedrukken: waarom het kan!

Nou hetzelfde geldt voor het eten dat je bij de chinees haalt. Dat is compleet niet vergelijkbaar met wat zij in Aziatische landen eten. Dit terwijl de meeste producten zoals de rijst daar wel vandaan komen. Hetzelfde geldt voor de thee. Ook al schenk je ze thee, je schenkt ze iets dat zij waarschijnlijk nog nooit geproefd hebben. Bovendien geef je iets echt Nederlands!

Koekjes bedrukken: Nederlandse combo!

koekjes bedrukken stroopwafel
koekjes bedrukken stroopwafel

Maak er een Nederlandse combo van door voor echte Nederlandse koeken te kiezen. Bijvoorbeeld stroopwafels, jodenkoeken en meer. De koekjes bedrukken in combinatie met de thee zorgt ervoor dat je vol trots een passende middagsnack kan geven.

De finishing touch!

Maak het af door deze combinatie te bedrukken met een geschikte bedrukking. Hierbij is een Nederlandse uitstraling er gepast, maar nog beter is om hier ook een combinatie van te maken. Twee culturen in een gepaste setting bedrukken op de theedoos of koekjesverpakking kan voor veel respect zorgen. Wanneer je voor een dergelijke afbeelding gaat en ook een tekst in de taal van uw bedrijfsrelatie wilt bedrukken, verdiep je dan goed hierin! Bij voor baat zorg je voor iemand die hiervoor advies kan geven, zodat he niet fout gaat!

Benieuwd naar meer opties? Lees het volgende bericht!

Thee bedrukken: zakenreis naar Azië? Lees deze tips!