Pepermunt bedrukken, puur Hollands! In het vorige bericht werd uitgelegd dat je thee kan bedrukken en mee kan nemen op zakenreis naar Azië. Natuurlijk leuk om mee aan te geven, ‘kijk dit doen wij met jullie thee!’ Maar je kan natuurlijk ook voor andere puur Nederlandse dingen kiezen!

Pepermunt bedrukken

pepermunt bedrukken
pepermunt bedrukken

Als eerste hebben we het pepermunt. Pepermunt bedrukken en als geschenk gebruiken is perfect voor iedereen. Bijna iedereen vindt het lekker en men krijgt bovendien een frisse adem. En het is natuurlijk echt Nederlands. Kies voor de bekende merken en de ontvangers zullen waardering hebben voor een herkenbaar geschenk van kwaliteit.

Chocolade bedrukken: de chocoladeletter!

Chocola bedrukken is ook mogelijk! Bij chocola denk je waarschijnlijk eerst aan België en niet aan Nederland. Alhoewel Nederland best bekende merken heeft, zullen de ontvangers dit niet vaak als Nederlands cadeau verwachten. Wat is wel echt Nederlands? Dat is sinterklaas! Kies daarom gewoon voor chocolade letters van de voorletter van de ontvanger.

Sinterklaas

chocolade bedrukken
chocolade bedrukken

In vele landen hebben zij nog nooit van sinterklaas gehoord. Ze denken vaak gelijk aan de Kerstman. En het Engels klinkt het immers bijna hetzelfde! Denk daarom eens aan het leveren van een fotoboek bij de chocoladeletters. Zo kan je echt duidelijk maken dat het iets anders is. Hiermee breng je gelijk wat Nederlandse cultuur over. Men vindt dat vaak erg leuk.

Naar het buitenland? Neem iets echt Nederlands mee!

Dus ga je naar het buitenland? Neem dan echt iets Nederlands mee. Men wil graag meer over andermans land leren en je geeft een echt uniek geschenk. Dit aangezien in hun eigen land deze dingen niet vinden. Of je nu kies voor echt Nederlandse thee, koekjes, pepermunt of chocolade, je zal zeker indruk maken!

Weet al jij wat je gaat kiezen? Kies je één van de vier lekkernijen of iets anders? Kies je voor iets eetbaars of voor een mooi paar klompen? Laat het weten en schrijf een reactie op deze post!

Pepermunt bedrukken: puur Hollandse geschenken voor het buitenland!