Het is inmiddels al 7 maanden geleden dat winkels geen gratis plastic tasjes meer mogen weggeven. Veel mensen hadden een voorraad plastic tassen in de meterkast of ergens anders hangen. Hier lopen zij al een tijd op te teren. En natuurlijk zijn deze inmiddels aangevuld met diverse papieren en katoenen tasjes. Dit natuurlijk omdat men soms vergeet om diens plastic tasjes mee te nemen. Aangezien dit iedereen op een gegeven moment wel eens gebeurd kan je net zo goed kiezen voor papieren tassen bedrukken of een katoenen tas bedrukken!

Papieren tassen bedrukken: de “slimme” strategie

Zoals gezegd loopt men te teren op diens voorraad plastic tasjes. Niemand zit te wachten om een euro of meer te betalen voor een tas. Hierdoor kunnen er twee ontwikkelingen ontstaan. Voor diegene die nooit wat vergeet zal die keer op keer plastic tassen meenemen. En hierbij houdt diegene ook nog eens rekening met de kwaliteit van de tas. Staat deze op het punt om door te scheuren gaat gooit diegene deze weg. Hierdoor zal diegene niet in de winkel achter komen dat zijn of haar tas niet gebruikt kan worden. Het resultaat van deze strategie is dat iedere plastic tas optimaal gebruikt wordt, totdat deze natuurlijk allemaal kapot zijn. En dan moet diegene natuurlijk een alsnog een tas kopen!

Papieren tassen bedrukken: de gefaalde strategie

De andere personen proberen dezelfde strategie te hanteren maar vergeten soms een tas mee te nemen. Of zij interesseren zich gewoon niet in het niet hoeven kopen van een tas. Het resultaat hiervan is dat diegenen alsnog met een tas uit de winkel opgescheept zitten. Dan wil je toch liever op tijd kiezen voor fraaie papieren tas bedrukken of een katoenen tas bedrukken?

Een opvallende katoenen tas bedrukken

Het mag duidelijk zijn dat je in alle gevallen uiteindelijk toch met een tas van de winkel eindigt. Maar wanneer je kiest voor katoenen tassen laten bedrukken is dit niet het geval! Vooral wanneer je ervoor kiest om deze met een zeer opvallende bedrukking te bedrukken. Hang deze in de buurt van de deur en je vergeet hem nooit mee te nemen! Zo eindig je dus nooit met saaie winkeltassen! En zo behoudt je de plastic tasjes voor wanneer je even iets door de regen moet vervoeren!

Papieren tassen bedrukken: tips voor jouw boodschappen!