Op zoek naar een goed geschenk? Kies dan voor een kelnersmes graveren!

Wie houdt er nou namelijk niet van een lekker wijntje? Dat zie je goed, niemand. Wijnen zijn er namelijk in oneindig veel soorten waardoor er altijd wel een wijn is die je lekker vindt. En daarnaast is wijn natuurlijk ook voor elk seizoen. Frisse witte wijn voor de zomer en een rode wijn voor de koudere maanden. Een kelnersmes graveren is daarom voor iedereen daarom altijd handig en leuk.

En een kelnersmes graveren en schenken is daarnaast ook voor andere dingen handig! Denk bijvoorbeeld aan de fles champagne tijdens oud en nieuw of simpelweg een fles prosecco of rosé. En naast de kurkentrekker bestaat het gegraveerde kelnersmes natuurlijk ook uit een mes! Altijd handig om verpakkingen open te maken en nog veel meer!

Een fraaie kelnersmes graveren

Kiezen voor een fraaie kelnersmes is een goed begin van het geven van een tof geschenk. Kies voor een kelnersmes met een uitstraling die de ontvanger tof zal vinden. Misschien wel met een grappige en passende tekst of afbeelding erop! Maar om het echt af te maken moet je kiezen voor een kelnersmes graveren. Graveren geeft namelijk een luxere uitstaling dan bedrukken. Bovendien laat je zien dat je echt moeite in het geschenk heb gestoken en geeft het je de kans om het geschenk te personaliseren.

Maak het luxe geschenk compleet door deze in een geschenkdoos te geven! Deze kan bestaan uit een fraaie doos met meerdere handige benodigdheden zoals een wijnstopper. En geef daarnaast natuurlijk een fles wijn cadeau!

Een goedkope  flesopener bedrukken

Maar je kan natuurlijk ook voor een goedkopere optie gaan. Bijvoorbeeld door een flesopener bedrukken. Vooral handig voor diegene die liever bier drinkt! Geef in dat geval bier cadeau en kies voor een flesopener bedrukken en schenken als aanvullend kleinigheidje. Hiermee heb je de kans om een persoonlijke boodschap achterlaten in de vorm van een bedrukking!

Je kan dit cadeau ook aanvullen met een leuke fles wijn. Dit kan natuurlijk al erg goedkoop. En deze goedkope wijn smaakt vaak prima. Aangezien je dan nog redelijk wat budget over hebt kan je gelijk een heel genietpakket schenken! Denk bijvoorbeeld eens aan een wijnkoeler. Zo schenk je een geheel wijnpakket. En de wijnkoeler is over het algemeen best goedkoop. Dit is dus prima haalbaar! Wil je echt voor stijl gaan? Dan moet je wel wat meer investeren, maar een bedrukte wijnkoeler met een gepaste tekst of afbeelding is wel een echt tof geschenk!

Kelnersmes graveren: een tijdloos geschenk