Op zoek naar unieke paraplu’s? Maar wil je dat deze ook nog eens betrouwbaar en functioneel zijn? Kies dan voor een stormparaplu of golfparaplu. Beide soorten zijn erg stevig en handig in gebruik. Bovendien kan je prima de stormparaplu bedrukken, of bijvoorbeeld een golfparaplu bedrukken voor jouw golfclub!

Golfparaplu bedrukken vanwege vele voordelen

De golfparaplu is een vrij grote variatie op de standaard paraplu. Echter is deze daarnaast ook zeer bestendig tegen harde wind en soms zelfs tegen storm. Niet zo goed hiertegen als de golfparaplu, maar wel vele malen beter dan menig ander paraplu! Bovendien heeft deze paraplu natuurlijk nog meer voordelen! De meest voordehand liggende hiervan is de grootte van de paraplu. Hiermee kan je twee personen droog houden! Net zo functioneel als een duo-paraplu dus, maar daarnaast ook nog eens functioneler op andere gebieden!

Golfparaplu bedrukken als statussymbool

Naast deze voordelen is het natuurlijk ook een statussymbool. Het heet niet voor niets een golfparaplu. Het gebruiken hiervan op de golfbaan komt daarom vaak voor. Tijdens slecht weer tegen de regen maar ook zelfs tegen de zon! Zo hou je jezelf lekker koel en voorkom je uitdroging en zonnesteken. Maar zoals gehecht is het daarnaast ook een statussymbool. Kies daarom voor een golfparaplu bedrukken! Door de golfparaplu bedrukken heb je echt iets unieks en zal je veel aandacht krijgen! Kies ervoor om voor alle vrienden een golfparaplu bedrukken te laten met een gezamenlijke uitstraling of ga voor iets geheel unieks voor jezelf. Kies in dat geval voor het zelf ontwerpen en vervolgens de golfparaplu bedrukken te laten met jouw ontwerp! Zo vang je de meeste status!

Stormparaplu bedrukken: waar een stormparaplu is, is een weg!

Maar dit laatste is natuurlijk ook te bereiken door een stormparaplu bedrukken te laten! Deze paraplu zorgt ervoor dat geen enkel weer jou tegen houdt! Stel je eens voor dat je met gemak een storm doorloopt en allerlei mensen inhaalt met paraplu’s die op het punt staan het te begeven. In dit geval is een stormparaplu bedrukken met een tekst als ‘lekker windje he?’ erg leuk! Een beetje gemeen misschien maar wel grappig! En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden door te kiezen voor een stormparaplu bedrukken. Aan jou de keuze!

Golfparaplu bedrukken: vele redenen en vele voordelen!