Op zoek naar de leukste en handigste duurzame producten? Kijk dan niet verder want in dit blog wordt zowel het leukste als het handigste duurzame product nader beschreven! Deze zijn niets minder dan de duurzame powerbanks en zaadbommen!

Duurzame powerbanks: Het handigste duurzame geschenk!

De powerbank is een steeds bekender product. Voor diegene die niet weten wat de powerbank is. De powerbank is als het ware een accu voor vele mobiele apparaten. Van een mobiele telefoon tot aan een volledige laptop. En wat de powerbank onderscheid van de oplader is dat deze geen stopcontact nodig heeft om de het apparaat op te laden. De stroom zit immers in de powerbank zelf! En daarnaast is de powerbank veel handiger om mee te nemen. Weinig tot geen kabels, lichter van gewicht, kleiner en in een handigere mee te nemen vorm!

Waarom perse duurzaam?

Het mag dus duidelijk zijn dat de powerbank enorm handig is! Voor wanneer je bijvoorbeeld een lange treinreis gaat maken, of wanneer je simpelweg vergeten bent om thuis de laptop op te laden en je op het kantoor geen stopcontact kan gebruiken! Maar wat maakt een duurzame powerbank dan zo handig?

Het voordeel van de duurzame powerbanks

duurzame powerbanksNou de duurzame powerbanks staan bekend om gemaakt te zijn van kwaliteit. Hierdoor gaat het product langer mee! Dit betekend kostenbesparing op de lange termijn en dat je niet in een situatie terecht komt waarbij jouw powerbank het plotseling niet meer doet terwijl je deze nou net nodig hebt! En investeren in een duurzame powerbanks geeft natuurlijk ook een goed gevoel! Wil je dus de handigste gadget hebben? Kies dan voor duurzame powerbanks!

Zaadbommen: Het leukste duurzame product!

zaadbommenZaadbommen zijn de leukste duurzame producten van dit jaar! De zaadbommen zijn in principe biologisch afbreekbare zakjes met bloemzaden en vruchtbare grond. Maar zaadbommen bestaan er ook zonder zakjes! Dan is de grond gewoon goed in elkaar gedrukt. Je legt de zaadbommen simpelweg op de grond of gooit deze als een mortier op een bar stuk grond. De laatste manier is natuurlijk het leukst! En binnen zeer korte tijd zullen er overal prachtige bloemen groeien! Ook wanneer je de zaadbommen niet plant. Bewaar ze dus niet al te lang of je hebt straks je huiskamer vol met bloemen staan!

Duurzame powerbanks: Het handigste en leukste duurzame product!
Getagd op: